Rajoitettu kesä alkaa – Lohikosken Mylly Oy

Rajoitettu kesä alkaa

Myllyn caravanalueen yhteiset tilat on pidettävä suljettuina koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tämän vuoksi joudumme viivästyttämään normaalia kauden avausta.

Myllyn pihalle ovat asiakkaamme KUITENKIN tervetulleita vaunuillaan ja autoillaan vapusta alkaen, mutta silloin on pitempiaikaista oleskelua varten oltava vaunussa oma keittiö ja vessa. Myllyn sauna, keittiö, vessa sekä grillikota ovat lukittuja. Emme pysty valitettavasti tehokkaasti siivoamaan yhteisiä paikkoja aina kunkin käytön jälkeen. Tämän vuoksi joudumme pitämään ne suljettuina.

Sähköä on tarjolla, uimaan pääsee, nuotiopaikkoja voi ulkoilmassa käyttää silloin, kun ruohikko- ja maastopalovaroitus ei ole alueella voimassa. Retkimaastot, korvasienikankaat ja kalavedet ovat käytössä. Koska tarjontamme on rajallista, olemme laskeneet vuorokausihintaamme seuraavasti:

Vaunupaikka ja sähkö maksaa rajoitusaikana 10 eur/vrk. Matkustajakortit ja pankkisiirrot ovat huoltotuvan ulkopöydällä. Pyydämme käyttämään omia kyniä. Lomakepostilaatikko siirtyy myös väliaikaisesti ulkoterassille.

Kausipaikkalaisten osalta alennamme myös hintaa: Kaksi ensimmäistä kesäajan rajoituskuukautta alentaa hintaa 50 eur/kuukausi. Eli 250 eur normaalimaksusta kaksi kuukautta alentaa maksua 150 euroon asti. Kausipaikkalaisen sähkö on 3 eur/vrk paikallaolopäivää kohti. Sovimme kausipaikkalaisten kanssa maksuajan tapauskohtaisesti.

Näillä poikkeusjärjestelyillä yritämme aloittaa kautta. Esa ja Mervi vastaavat mielellään kysymyksiinne asian tiimoilta.